SharePoint

Voordelige Maatwerk Website met SharePoint 2013 als CMS

SharePoint publieke website

​​​​SharePoint als Website CMS-Systeem

SharePoint beschikt over een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem Pakket, dat is te vergelijken met het gebruik van Office-applicaties als Word en Excel. De vertrouwde Office Editor maakt het voor gebruikers mogelijk om makkelijk en snel teksten te schrijven en aan te passen. Daarnaast biedt SharePoint een  Search Engine Optimization module, hierdoor zal uw website aanzienlijk hoger scoren in zoekmachines. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij onderscheiden ons door SharePoint-oplossingen te ontwikkelen in componenten.  Met behulp van deze modulaire methode maken wij het voor organisaties eenvoudiger en voordeliger om websites volledig naar wens te bouwen. Door het gebruik van deze componenten sluit de website volledig aan op de look & feel van uw organisatie. De websites zijn helemaal op maat te maken en werken volledig responsive. 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze oplossingen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactverzoek aan de rechterzijde of door te bellen naar 088-0063426

Voordelige Maatwerk Website met SharePoint 2013 als CMS​

 Contact: 088-063426

"Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken? Laat dan een berichtje achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug."
Patrick Smeets
Patrick Smeets
Directeur Development
Development Divisie
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *